Adatkezelés

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az ALTERA Vagyonkezelő Nyrt. (székhelye: 1068 – Budapest, Benczúr u. 43. II/3., Cégjegyzékszám: 01-10-047-350; nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság) abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben az ALTERA Nyrt. részvényesei között köszönthesse, valamint információkat adjon a cég befektetéseinek helyzetéről, a részvény árfolyamának alakulásáról.

Az ALTERA Nyrt. személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton szeretné Önt tájékoztatni, így adatkezelésében is ezeket az adatokat tárolja.

Az adatkezelés megszüntetése, módosítása bármikor kérelmezhető az ALTERA Nyrt. elérhetőségein:

ALTERA Vagyonkezelő Nyrt.

Cím: 1068 – Budapest, Benczúr u. 43. II/3.
Telefon/Fax: +36 1 446 42 40
Mobil: +36 20 250 25 57
E-mail: iroda {kukac} alterart.hu

Az adatszolgáltatással, a Hírlevél menü “Feliratkozás” gombjára való kattintással, illetve az oldalon a felhasználói regisztrációs folyamat befejeztével Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait az adatvédelmi törvény alapján harmadik félnek nem adjuk ki.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az ALTERA Nyrt-t a NAIH-68931/2013. nyilvántartási számon nyilvántartásba vette. Az erről szóló határozat itt tekinthető meg.

Navigation