Tőzsdeképes Cégek Klubja

2012. május 17.

2012. május 09-én a Tőzsdeképes Cégek Klubja új taggal bővült. Az ALTERA Vagyonkezelő Zrt. részvényei várhatóan az idei év őszén kerülnek bevezetésre a Budapesti Értéktőzsdére.

Az ALTERA a kelet-európai régióban elsőként dolgozott ki egy olyan befektetési konstrukciót, amely a jelenlegi pénzügyi válságból és a részvénypiacok hektikus mozgásaiból kíván minél nagyobb nyereséget elérni. A következő 3-5 évben várhatóan hirtelen emelkedések és zuhanások, kiszámíthatatlanság és bizonytalanság jellemzik majd a tőzsdéket.

Az ALTERA egy olyan befektetési modellt dolgozott ki, mellyel ki lehet aknázni a jelenlegi piacokban rejlő lehetőségeket. Ez az ALTERA Hibrid Modell nevet kapta. Az ALTERA kifejezetten olyan befektetési célpontokat keres, amelyek ilyen időszakokban is képesek tartósan magas teljesítmény elérésére.

„Az ALTERA célja, hogy folyamatos dinamikus növekedéssel a kelet-európai régió meghatározó befektetési társaságává váljon a következő néhány év során.

A növekedés és a transzparencia jegyében fontos cégünknek, hogy a részvények a Budapesti Értéktőzsdén is elérhetők legyenek, amely kiváló terepet nyújt a közepes kapitalizációjú cégek növekedéséhez, egyben számos jó befektetési lehetőséget nyújt a hazai megtakarítóknak. Ennek a folyamatnak fontos mérföldköve a Társaság meghívása a Tőzsdeképes Cégek Klubjába” – mondta el Szabó Barnabás, a társasági igazgatóságának elnöke.


Navigation