Csapatunk

Felügyelőbizottság / Audit bizottság

Lakatos Julianna

Felügyelőbizottság elnöke

Szabó Orsolya

Felügyelőbizottság tagja

Kalmár Zoltán József

Felügyelőbizottság tagja

Igazgatóság

Prutkay Zoltán

Igazgatóság elnöke / Vezérigazgató

Dr. Csizma László

Igazgatóság tagja

Kovács Attila Gábor

Igazgatóság tagja

 

FELÜGYELŐBIZOTTSÁG

Lakatos Julianna – felügyelőbizottság elnöke

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügy szakának adó, vám, illeték szakirányán kezdte 1996-ban, majd a Janus Pannonius Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakának vállalkozási szakirányán 1998-ban végzett okleveles közgazdászként. Szakmai pályafutását 1995-ben könyvelőként kezdte a Plus Profit Könyvelő és Adótanácsadó Bt-ben, majd 1996-tól a Novartis Hungária Kft-nél kontrollerként, 1999-től piacelemzőként dolgozott. 2002-től a Kimberly Clark Kft-nél folytatta munkáját pénzügyi elemzőként, majd 2006-tól a közép-kelet európai régió SAP Business Warehouse rendszer koordinátora lett, 2007-2009 között ügyfélkapcsolatokért felelős menedzseri pozícióban dolgozott. Szülési szabadságát követően 2017 óta honlapokat készítő, weboldalakat elemző és keresőoptimalizálással foglalkozó egyéni vállalkozóként tevékenykedik.

Szabó Orsolya – felügyelőbizottsági tag

Tanulmányait 1999-ben a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola Vendéglátó és Szálloda szakán végezte közgazdászként. 1994-től a Papp Endre ügyvédi irodában dolgozott asszisztensként, majd 1996-tól a Záng Kft. üzletvezetője volt. 2004-ben a Westbondcar Kereskedelmi Kft-nél ügyintézőként folytatta munkáját, majd 2012-től a MED-X-PERT Kft-nél kereskedelmi vezetői pozícióban dolgozott. 2016-2017 között a Viszkis Film Kft. – rendező magyarországi asszisztense, produkciós irodavezetője volt, 2017 óta az Appennin Nyrt-nél back-office managerként dolgozik.

Kalmár Zoltán – felügyelőbizottsági tag

Tanulmányait 1988-ban a Pénzügyi Számviteli Főiskolán kezdte, majd 1993-ban a Külkereskedelmi Főiskolán külkereskedelmi üzemgazdászaként folytatta, majd 1996-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen fejezte be. 1995-ben egyéni vállalkozóként kezdte pályafutását, majd 2008-tól a H&D Kft. kockázatelemzője volt. 2012 óta a Meritum Hungary Pénzügyi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

IGAZGATÓSÁG

Prutkay Zoltán – az igazgatóság elnöke / vezérigazgató

A szakember a Szent István Egyetem vállalkozások menedzsmentje, valamint pénzügy-számvitel szakán végzett 2009-ben. Karrierjét az MKB Banknál kezdte, ahol akvizíciók, tőkepiaci befektetések megvalósításán dolgozott, és az ezekhez kapcsolódó speciális hitelezési aktivitásáért felelt, projekt és szindikált hitelek kidolgozásában vett részt. 2013-ban az Unicredit Banknál helyezkedett el a bank középvállalati finanszírozási területéért felelős senior vállalati referenseként, ahol az akvizíciós és finanszírozási ügyleteket irányította. 2015-ben az Appeninn Nyrt-nél pénzügyi igazgatóként, igazgatósági tagként helyezkedett el, ahol tőkepiaci műveletekben (részvény, kötvény), továbbá különféle finanszírozási ügyletek kivitelezésében működött közre.

Dr. Csizma László (PHD) – igazgatósági tag

1977-ben felsőfokú külkereskedelmi szakképesítést szerzett a Külkereskedelmi Főiskolán, majd 1983-ban Mérlegképes könyvelői, 1984-ben árszakértő tanulmányokat végzett. 2000-ben a JATE (Szegedi Tudományegyetem) Állam -és Jogtudományi Karán végzett, majd 2004-ben PhD fokozatot szerzett a Newport University-n (USA, – BKÁE). 1972-1994 között a Metrimpex, Magyar Műszeripari Külkereskedelmi Vállalatnál dolgozott, számos fontos munkakört betöltve Magyarországon és külföldön egyaránt. 1995-1997 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem gazdasági igazgatója volt, 1996-2003 közötti az OTP Bank gazdasági tanácsadója. 1997-2000 közötti a Kereskedelmi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola Gazdaságtudományi Intézet adjunktusa, vállalat-gazdaságtan szakcsoport-vezetője volt. 2000 óta a Budapesti Gazdasági Főiskola – Kereskedelmi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola (BGK-KVIF) – Gazdaságtudományi Intézet docense, 2002 óta a BGF-KVIF általános főigazgató-helyettese. Számos publikáció és egyetemi, főiskolai tankönyv fémjelzi a nevét.

Kovács Attila Gábor – igazgatósági tag

Diplomáit a Károli Gáspár Református Egyetem történelem és angol szakán szerezte. Tanulmányokat folytatott a BKE Posztgraduális Nemzetközi és Diplomáciai Tanulmányok Intézetében (BIGIS). 1999-től, több mint 16 éven át, tőkepiaci területen dolgozott, ahol a londoni befektetési bankok és hazai alapkezelők részvény tranzakcióinak tanácsadása és azok üzletkötése volt a feladata. Pályáját a Takarékbrókernél kezdte, későbbi munkahelyei között szerepelt az OTP Bank, az IPOPEMA Securities és az Equilor Befektetési Zrt. 2002-2004 között vagyonkezelőként szerzett tapasztalatot az ingatlanok területén a CD Hungary Zrt-nél, 2016 óta az Appeninn Nyrt. Igazgatóságának a tagja.

Navigation